Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο Καυτανζόγλειο το εκπαιδευτικό τουρνουά «Legends 2004 Youth Cup»

Η γενιά που έφτασε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο με την κατάκτηση του Euro του 2004 συνεργάζεται με τη νέα γενιά το Σάββατο 19 Ιουνίου

Στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό τουρνουά «Legends 2004 Youth Cup», που φέρνει σε συνεργασία τους πρωταθλητές του Euro 2004 με τους αθλητές της νέας γενιάς.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 στο ανανεωμένο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου σηματοδοτείται η έναρξη λειτουργίας φιλοξενώντας αθλητές μικρής ηλικίας, και προβάλλοντας το μήνυμα πως το Καυτανζόγλειο ως χώρος αθλητισμού και πολιτισμού καλωσορίζει τη νέα γενιά αθλητών καθώς αυτοί αποτελούν το μέλλον του Αθλητισμού.

Το εκπαιδευτικό τουρνουά “Legends 2004 Youth Cup” διοργανώνεται από την “Champions For Life” η οποία αποτελείται από τα μέλη της ομάδας των πρωταθλητών της Ευρώπης του 2004, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η γενιά, δηλαδή, που έφτασε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο με την κατάκτηση του Euro του 2004, συνεργάζεται με τη νέα γενιά, μεταδίδει τη χαρά της άθλησης και επενδύει στο μέλλον του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου 8-10 ακαδημίες ποδοσφαίρου, κατηγορίας Κ12 ενώ η συμμετοχή των ακαδημιών είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι πρωταθλητές θα έχουν τον ρόλο του μέντορα των νεαρών αθλητών και σε συνεργασία με τους προπονητές τους, θα τους καθοδηγούν, διδάσκουν και προπονούν για μια ημέρα, η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αφορά mentoring, προπόνηση και καθοδήγηση ενώ το δεύτερο μέρος είναι αγωνιστικό με τις ακαδημίες να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που τηρούνται, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο 2310205534 ή στο info@kaftanzoglio.gr