Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε στρατιωτικές υπηρεσίες και στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη ο υφυπουργός Άμυνας επισκέφτηκε στρατιωτικές μονάδες και υπηρεσίες, αλλά και το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ

Έδρες Σχηματισμών, Στρατιωτικών Σχολών και Υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, του Γ΄Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης υπό την ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέφτηκε σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού/NATO Rapid Deployable Corps-Greece (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR), τις έδρες των 113 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ), Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ), καθώς και το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ).

Στις επισκέψεις του αυτές, που συνοδεύονταν από τον Διοικητή Γ΄ ΣΣ/NRDC–GR, Αντιστράτηγο, Αναστάσιο Σπανό, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις και τις Διευθύνσεις για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

Στη συνέχεια πέρασε από το το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο, το οποίο συνδράμουν με εξειδικευμένο προσωπικό οι Ένοπλες Δυνάμεις. Εκεί, ενημερώθηκε για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνεχάρη το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύει καθημερινά, τον επαγγελματισμό και τη μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλει, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».