Skip to main content

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Στο... τρέξιμο οι Καλαφάτηδες

Φορώντας φόρμες κι αφήνοντας στην άκρη τα κοστούμια, χωρίς να περιοριστεί μόνον στα τελετουργικά, ο υφυπουργός έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο.

Δεν τρέχει μόνον ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Τρέχουν... οικογενειακώς.

Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: Ο υφυπουργός, ο γιος του Θανάσης, αλλά και η σύζυγός του, Βίκυ Μωυσιάδου - Καλαφάτη, πήραν μέρος στον χθεσινοβραδινό ημιμαραθώνιο. Ο Σταύρος Καλαφάτης, η κ. Μωυσιάδου - Καλαφάτη κι ο Θανάσης επέλεξαν να τρέξουν στα 5.000 μ.

Στην εκκίνηση ήταν όλοι μαζί και δεν έλειψαν και οι απαραίτητες σέλφι. Στον τερματισμό, πάντως, ο γιος περίμενε -για λίγο είναι η αλήθεια- τον πατέρα.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών έτρεξε για πέμτη συνεχόμενη φορά στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Έδωσε, επίσης, την εκκίνηση στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο, ενώ απένειμε τα έπαθλα στις νικήτριες και στους νικητές των 5.000 μ.. Για άλλη μία χρονιά στήριξε εμπράκτως τον θεσμό, φορώντας -και πάλι- φόρμες κι αφήνοντας στην άκρη τα κοστούμια, χωρίς να περιοριστεί μόνον στα τελετουργικά.

Από σήμερα, πάντως, επέστρεψε στο... γνωστό τρέξιμο που απαιτεί η θέση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)...