Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΗ 14ΧΡΟΝΗ

Η εισαγγελέως ποινικής δίωξης τους απήγγειλε την Παρασκευή κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή σήμερα.

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα οι 7 ανήλικοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και κατηγορούνται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης συμμαθήτριάς τους.

Η εισαγγελέως ποινικής δίωξης τους απήγγειλε την Παρασκευή κατηγορία για κακούργημα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα.

Οι ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 17 ετών, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης. Σύμφωνα με την 14χρονη, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρεται στη δικογραφία για ασέλγεια επτά ανηλίκων στη 14χρονη

Σε άθλια κατάσταση εξομολογήθηκε στη φίλη της τι συνέβη

Η 14χρονη, μετά το φρικιαστικό έγκλημα του οποίου έγινε θύμα, σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν.

Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης. Το κοριτσάκι πήγε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η κατάθεση ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ