Skip to main content

Κλιματιζόμενοι χώροι στον δήμο Παύλου Μελά για πολίτες

Πρόκειται για το Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» και η αίθουσα στο ΚΑΠΗ Πολίχνης - Τι ώρες θα λειτουργούν

Ανοιχτοί θα είναι κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα για όσους πολίτες επιθυμούν να βρουν ένα μέρος δροσιάς στον δήμο Παύλου - Μελά.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας δήμου Παύλου Μελά, ανακοίνωσε ότι θα είναι ανοιχτοί οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα, προκειμένου να βρουν καταφύγιο δροσιάς πολίτες και μέλη ευπαθών ομάδων:
-Το Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη (Πέμπτη 24/6 & Παρασκευή 25/6, 09.00 – 21.00. Σάββατο 26/6, 12.00-20.00)
-Η αίθουσα στο ΚΑΠΗ Πολίχνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 31 (Πέμπτη 24/6 & Παρασκευή 25/6, 10:00 – 18:00)

Στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης εκτάκτων αναγκών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης οι υψηλές θερμοκρασίες,ο δήμος Παύλου Μελά μερημνεί για τη λειτουργία των παραπάνω κλιματιζόμενων χώρων που θα λειτουργήσουν ως αίθουσες υποδοχής και αναμονής του κοινού.

Στους κλιματιζόμενους χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας, καθώς και όλα όσα προβλέπονται για την αποφυγή διάδοσης του COVID 19.