Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που κατέβασε από λεωφορείο 11χρονο χωρίς μάσκα

Ο οδηγός συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς σύμφωνα με τη μήνυση κατέβασε τον 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος οδηγός λεωφορείου  που εκτελούσε το δρομολόγιο ΝΣΣ Θεσσαλονίκης - Μελισσοχώρι έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από γονέα ενός 11χρονου παιδιού, από το οποίο ο οδηγός ζήτησε να κατέβει στο ύψος του Μελισσοχωρίου επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που κατέβασε 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Ο οδηγός συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 μαθητές φέρεται να επιβιβάστηκαν στη γραμμή «84» του ΟΣΕΘ περίπου στις 11:00 εχθές το πρωί. Πρόκεται για δρομολόγιο που πλέον εκτελείται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Ένας εξ αυτών, 11 ετών, δεν είχε μάσκα μαζί του με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να του ζητήσει να κατεβεί. Ο 11χρονος υπάκουσε και αποβιβάστηκε στο ύψος του Μελισσοχωρίου.

Ο πατέρας του παιδιού, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού του ΚΤΕΛ -που είναι πατέρας δύο παιδιών-, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.