Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για την επίθεση με γκλοπ σε μπαρ της Συγγρού

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα, καθώς και ο 22χρονος συνεργός τους που μπούκαραν με γκλοπ σε μπαρ στη Συγγρού και τραυμάτισαν τρία άτομα

Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε συμμορία που μπούκαρε σε μπαρ επί της οδού Συγγρού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 14 Φεβρουαρίου του 2022.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο έξω από μπαρ στο κέντρο - Ένας τραυματίας από επίθεση αγνώστων

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα, καθώς και ο 22χρονος συνεργός τους οι οποίοι μετέβησαν σε μπαρ στη Συγγρού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με τη χρήση πτυσσόμενων μεταλλικών γκλοπ τραυμάτισαν τρία άτομα (δύο υπαλλήλους και έναν πελάτη) ενώ προκάλεσαν και φθορές σε εξοπλισμό του καταστήματος.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας, 20, 22 και 34 ετών, καθώς και για 22χρονο ημεδαπό συνεργό τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική συμμορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ενδύματα που έφεραν κατά την τέλεση της επίθεσης.

Η εξιχνίαση υπόθεσης επίθεσης σε βάρος υπαλλήλων και θαμώνα του μπαρ και στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε αυτήν έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.