Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις από τα επεισόδια - 2 τραυματίες, εκ των οποίων ένας αστυνομικός

Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων για τα επεισόδια χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές στις οποίες είχαν προχωρήσει χθες βράδυ οι αστυνομικές αρχές κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο 20χρονες και μία 24χρονη καθώς και για έναν 24χρονο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, ενώ αργότερα δηλώθηκε τραυματισμός και του 24χρονου συλληφθέντα.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε υαλοπίνακες καταστήματος και σε είσοδο οικοδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Χθες (23-10-2021) και ώρα 23:00, πραγματοποιήθηκε έκτακτη, μη προγραμματισμένη συγκέντρωση ατόμων στο κέντρο της πόλης, με αφορμή το γνωστό αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα Αττικής.

Περί ώρα 23:40, οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία μέσω κεντρικών οδών, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβησαν, διαδοχικά, σε ρίψη αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν κατάλληλα παρατεταγμένες, οι οποίες τους απώθησαν αποτρέποντας περαιτέρω κλιμάκωση.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα.

Αναφέρθηκε τραυματισμός αστυνομικού στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα δηλώθηκε τραυματισμός από έναν εκ των συλληφθέντων στον οποίο παρασχέθηκε κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Κατά την κίνηση της πορείας στην οδό Εγνατία, προκλήθηκαν φθορές σε υαλοπίνακες καταστήματος και σε είσοδο οικοδομής.

Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».