Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον χαμό του συνδικαλιστή του ΟΤΕ Δημήτρη Ράντζου

Ο Δημήτρης Ράντζος ενεργούσε πάντοτε με γνώμονα το δίκαιο για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την ξαφνική απώλεια του συνάδελφου Δημήτρη Ράντζου σε ηλικία μόλις 43 ετών. 

Ο Δημήτρης Ράντζος, εργαζόμενος στον ΟΤΕ, υπηρέτησε με αφοσίωση το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα, υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των εργαζομένων και πρωτοστάτησε στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Εκλεγμένος στα συνδικαλιστικά όργανα των υπαλλήλων του ΟΤΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ενεργούσε πάντοτε με γνώμονα το δίκαιο και την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων του.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 1.12.2022 στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Ράντζου εξέδωσε και η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ), κάνοντας λόγο για έναν μάχιμο συνδικαλιστή του ΟΤΕ που ήταν πάντα παρών στους αγώνες και στις διεκδικήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΤΕΕ:

Εκφράζουμε την βαθύτατή μας θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Ράντζου.

Ο Δημήτρης δούλεψε στον ΟΤΕ, στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιήθηκε στα συνδικάτα του κλάδου. Έφυγε εχθές, νεότατος.

Αξιαγάπητος, ειλικρινής, ανιδιοτελής, πράος, γλυκός άνθρωπος. Με διακριτικό χιούμορ και το χαμόγελο πάντα στο πρόσωπο.

Με καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των πολύμηνων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Θεσσαλονίκη, το 2019- 2020 για την διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΤΕ.

Η τελευταία μας κοινή δράση ήταν στην Πανεργατική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους πολλούς φίλους του και στους συναγωνιστές μας στην ΟΜΕ- ΟΤΕ.

Θα μας λείψεις Δημήτρη.