Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν αγωγοί νερού στην Καλαμαριά - Προβλήματα ξανά στην υδροδότηση (vid)

Ζημιές σε δύο αγωγούς νερού στην Καλαμαριά, στις οδούς Κουντουριώτου και Αλατσάτων - Προβλήματα στην υδροδότηση για δεύτερη μέρα, στο σημείο συνεργείο

Προβλήματα στην υδροδότηση βρίσκονται εκ νέου σε εξέλιξη στις οδούς Ναυάρχου Κουντουριώτου και Αλατσάτων στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Χθες υπήρξε περίπου δωδεκάωρη διακοπή υδροδότησης, από τις 07:00 το πρωί, με τα συνεργεία της ΕΥΑΘ να σπεύδουν και να εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος. Μετά τις 20:30 το νερό είχε επανέλθει.

Σήμερα όμως οι καταναλωτές θα είναι ξανά χωρίς νερό, με τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της υδροδότησης να είναι στις 16:00.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, στην ευρύτερη περιοχή σημειώθηκαν δύο θραύσεις αγωγών. Η πρώτη αποκαταστάθηκε χθες και η δεύτερη προέκυψε σήμερα, με τους εργαζόμενους της εταιρείας να βρίσκονται ξανά στο σημείο για να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Παράλληλα, στο σημείο λόγω του προβλήματος έχει σημειώθει εκτεταμένη διαρροή νερού.



Επίσης, χωρίς νερό είναι και οι οδοί Μεγάλου Αλεξανδρου και Πλάτωνος στην Πυλαία, με τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της υδροδότησης, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, να είναι στις 13:00.