Skip to main content

Το ευχαριστώ Τζιτζικώστα για τις ευχές ανάρρωσης μετά το ατύχημα (vid)

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε πως για το επόμενο διάστημα θα εργάζεται από το σπίτι και ευχαρίστησε όλους όσοι του έστειλαν τις ευχές τους

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Αυγούστου και τον οδήγησε στο χειρουργείο, ενώ γνωστοποίησε πως για ένα διάστημα κρίνεται απαραίτητο να εργάζεται από το σπίτι του.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Καλά στην υγεία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας - Με επιτυχία το χειρουργείο

Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης είπε ένα ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για τα μηνύματα ταχείας ανάρρωσης που έλαβε και ενημέρωσε πως σήμερα επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε πως οι θεράποντες ιατροί τον συμβούλευσαν να εργαστεί από το σπίτι για το επόμενο διάστημα, ενώ έκλεισε με ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο.

Υπενθυμίζεται πως ο περιφερειάρχης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη έπειτα από ατύχημα που είχε το απόγευμα, επιστρέφοντας στο σπίτι του από το γραφείο του στην Περιφέρεια.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπέστη κάταγμα στο ισχίο και κρίθηκε επιβεβλημένο να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και όλα πήγαν καλά.