Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο μασάζ ήταν... οίκος ανοχής

Για την υπόθεση του ινστιτούτου συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του και μια 50χρονη Γεωργιανή, υπεύθυνη του χώρου.

Άλλου είδους υπηρεσίες προσέφερε το ινστιτούτο μασάζ που λειτουργούσε στην περιοχή των Σφαγείων, στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από μασάζ, ο χώρος λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής, όπως διαπιστώθηκε μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων. Για την υπόθεση συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του και μια 50χρονη Γεωργιανή, υπεύθυνη του χώρου, ο οποίος λειτουργούσε σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο ινστιτούτο δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 25 και 24 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, 2 ατζέντες χειρόγραφων σημειώσεων και ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (taser).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.