Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ένα κολονάκι έσωσε τη ζωή των κοριτσιών που παρέσυρε αμάξι στις Συκιές (vid)

Στη γωνία του πεζοδρομίου που προσέκρουσε το αυτοκίνητο υπήρχε κολονάκι το οποίο ανέκοψε την ταχύτητά του, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα

Από θαύμα γλύτωσαν δύο νεαρές κοπέλες οι οποίες περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Καραολή, στις Συκιές, όταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε στη βιτρίνα ενός αρτοζαχαροπλαστείου. Οι δύο νεαρές, 15 και 21 ετών, που εκείνη την ώρα περνούσαν μπροστά από το κατάστημα, παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστούν.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Αμάξι έπεσε μέσα σε ζαχαροπλαστείο και παρέσυρε δύο νεαρές (φωτο+vid)

Η ιδιοκτησία του ζαχαροπλαστείου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψει ότι ένα αυτοκίνητο προσγειώθηκε στη βιτρίνα του μαγαζιού τους.

Περίοικοι αναφέρουν ότι λίγο μετά τις δέκα το πρωί άκουσαν εναν εκκωφαντικό θόρυβο σαν έκρηξη και βγήκαν έντρομοι να δουν τι έχει συμβεί.

Να σημειωθεί πως, από ό,τι φαίνεται, στη γωνία του πεζοδρομίου που προσέκρουσε το αυτοκίνητο υπήρχε ένα κολονάκι το οποίο και ανέκοψε την ταχύτητά του, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.