Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Street food… αλλιώς από το Alfredo’s Garden

To πιο ευχάριστο νέο του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς foodies είναι η προσθήκη του Alfredo’s Garden στη λίστα με τα πιο must στέκια για φαγητό.

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του street food. Φτηνό, γρήγορο και νόστιμο, εν ολίγοις το φαγητό του δρόμου. Η έντονη στροφή των καταναλωτών σε city και street food concepts τα τελευταία χρόνια και η τάση για πειραματισμό έδωσε νέα πνοή στην κουλτούρα του street food.

Οι γεύσεις και οι ανάγκες άλλαξαν, προσαρμόστηκαν και μέσα από ένα «πάντρεμα» με την υψηλή γαστρονομία γεννήθηκαν ανυπέρβλητα εδέσματα υψηλής τεχνικής με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.



Η νέα αυτή τάση, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ανεβάσουν το level του παραδοσιακού street food και να το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο, πιο ελαφρύ και πιο θρεπτικό. Πέρα όμως από την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούν αυτή την τάση, διαφοροποιούνται δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον και στην ατμόσφαιρα του χώρου.

To πιο ευχάριστο νέο του καλοκαιριού για τους θεσσαλονικείς foodies είναι η προσθήκη του Alfredo’s Garden στη λίστα με τα πιο must στέκια για φαγητό. Το πολυβραβευμένο open-air εστιατόριο, που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του Regency Casino Thessaloniki πάντρεψε τη μεσογειακή κουζίνα με τη street food κουλτούρα, προτείνοντας μια διαφορετική εμπειρία γεύσεων στον καταπράσινο κήπο του. Πως μεταφράζεται αυτό; Ανάμεσα στις εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις θα ανακαλύψετε στο μενού του ντελικάτες πίτσες σε ξυλόφουρνο, σπιτικά burger στη σχάρα και πολλές άλλες νόστιμες λιχουδιές που αξίζει να δοκιμάσετε!

Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 20:00 και διαθέτει άνετο parking και είσοδο άνευ ορίου ηλικίας.