Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις διακινητών σε ένα 24ωρο - Ο ένας ήταν οδηγός ταξί

Το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες σε τρεις άνδρες που μετέφεραν παράτυπα μετανάστες

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι παράνομες μεταφορές αλλοδαπών στη χώρα μας. Για τον λόγο αυτόν, το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πέρασαν χειροπέδες σε τρεις άνδρες που μετέφεραν παράτυπα μετανάστες.

Αρχικά εχθές το απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου ένας 53χρονος που μετέφερε με το Ταξί τέσσερις παράτυπους αλλοδαπούς πακιστανικής υπηκόοτηας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Έπειτα, τις μεσημεριανές ώρες χθες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Ευκαρπίας, εντόπισαν και συνέλαβαν 30χρονο Συριακής υπηκοότητας, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο δύο Σύρους οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός καθώς και οι διακινούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή.

Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σήμερα (15-08-2022) τα ξημερώματα, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο δύο παράτυπους αλλοδαπούς, συριακής υπηκόοτητας.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.