Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με διανομέα - Τραυματίστηκε ελαφρά

Το νέο τροχαίο με έναν διανομέα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα με έναν διανομέα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 την Πέμπτη στην οδό Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής, ο διανομέας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στον συνάδελφο και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να αφήσουμε στο απυρόβλητο τις αιτίες που για ακόμα μια φόρα μας φέρνουν αντιμέτωπους με τέτοια περιστατικά», αναφέρει σχετικά το συνδικάτο για το περιστατικό και προσθέτει:

«Να παρθούν μέτρα άμεσα για θωράκιση του ΕΣΥ, να καλυφθούν άμεσα τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές και να σταματήσουν ο αυταρχισμός και η καταστολή σε βάρος όσων αντιδρούν κα παλεύουν για τα δικαιώματα τους».

Παράλληλα, το ΣΕΤΕΠΕ καλεί σε μηχανοκίνητη κινητοποίηση την Τρίτη 23/2 στις 10:30, με τόπο συγκέντρωσης την Καμάρα.

«Δεν έχουμε αυταπάτες, ούτε έχουμε καμία διάθεση να καλλιεργήσουμε τέτοιες στους εργαζόμενους του κλάδου. Η απόφαση της σημερινής κυβέρνησης, όπως και όλων των προηγούμενων, να ΜΗΝ πάρει μέτρα, είναι απολύτως συνειδητή. Είναι ξεκάθαρη επιλογή να αφήσουν απροστάτευτους όλους εμάς στις ορέξεις της εργοδοσίας και των μεγαλοεπιχειρίσεων. Οι ζωές μας μπαίνουν στο ζύγι με τα κέρδη τους και χάνουν», αναφέρουν στο σχετικό κάλεσμα.

*φωτογραφία αρχείου