Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την υπόθεση ασέλγειας σε 16χρονη στην Καλαμαριά

Στο βίντεο διακρίνεται ο 24χρονος κατηγορούμενος να βρίσκεται σε βενζινάδικο και να παρατηρεί προς τη μεριά που βρίσκεται η 16χρονη με μία φίλη της.

Βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση ασέλγειας που κατήγγειλε σε βάρος της μία 16χρονη στη Θεσσαλονίκη με κατηγορούμενο έναν 24χρονο με καταγωγή από την Αλβανία φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή Τ-LIVE στον Alpha.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 24χρονος, ταχυδιανομέας στο επάγγελμα, να βγαίνει από βενζινάδικο στο οποίο βρίσκεται, παρατηρώντας προς τη μεριά που είναι η 16χρονη μαζί με μία ακόμη φίλη της. Ο 24χρονος παρατηρεί για λίγη ώρα τις κοπέλες, ενώ στη συνέχεια βγαίνει και ένας υπάλληλος του βενζινάδικου και παρατηρεί και αυτός προς το μέρος των κοριτσιών. Ο 24χρονος διακρίνεται στο βίντεο να βγάζει το κράνος του και να ξαναμπαίνει μαζί με τον υπάλληλο του βενζινάδικου στο κατάστημα. Λίγο αργότερα, εξέρχεται από αυτό, κατεβάζει το κυτίο που φέρει επάνω στο μηχανάκι και φεύγει.



Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο 24χρονος πλησίασε τα κορίτσια και τα ρώτησε αν θέλουν να τα πάει κάπου. Η μία κοπέλα είπε όχι, ενώ η 16χρονη φέρεται να ζήτησε να τη μεταφέρει πιο κάτω. Ο 24χρονος κατηγορείται πως στη συνέχεια αγόρασε αλκοόλ και υποχρέωσε την ανήλικη σε ασελγείς πράξεις, έχοντας σταθμεύσει πίσω από το πρώην νοσοκομείο «Παναγία». Η καταγγελία από τη 16χρονη έγινε την επόμενη ημέρα, οπότε μαζί τη μητέρα της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Μαΐου, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ενώ κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη ζητώντας συγγνώμη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Θεσσαλονίκη; Ελεύθερος ο 24χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη