Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΠΙΚΑ

Υπάρχει επεξεργασία στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου που κατήγγειλε ότι βιάστηκε η Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζει ο δικηγόρος της.

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Ο ALPHA παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο της εκπομπής T-Live φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις της 24χρονης εκείνο το βράδυ. Συγκεκριμένα:

* Στις 2:09, η Γεωργία διασχίζει με το αυτοκίνητό της τον δρόμο και παρκάρει έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο πάρτι στη σουίτα του 6ου ορόφου.

* Στις 2:25 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

* Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

* Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

* Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25 λεπτά, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

* Μετά από 25 λεπτά περιπλάνησης, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι η 24χρονη ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει.

* Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

* Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε, ο απόλυτος εφιάλτης.

Δείτε τα βίντεο:

 
 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ