Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξανά σε νοσοκομείο ο φοιτητής που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ, με κάταγμα στη γνάθο

Ο 20χρονος έχει κάταγμα στην άνω γνάθο καθώς και ένα μικρό πρόβλημα στην κάτω γνάθο - Μετέβη εχθές στα Επείγοντα και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του

Στη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται από εχθές ο 20χρονος φοιτητής του ΤΕΦΑΑ που τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο νεαρός μετέβη στα Επείγοντα του νοσοκομείου με πόνους στην άνω γνάθο και κατόπιν αξιολόγησης από τους θεράποντες ιατρούς κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο 20χρονος έχει κάταγμα στην άνω γνάθο καθώς και ένα μικρό πρόβλημα στην κάτω γνάθο. Μάλιστα, του έχουν τοποθετηθεί και δύο νάρθηκες, ενώ αναμένεται τη Δευτέρα να πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός διεκομίσθη αιμόφυρτος στο πρόσωπο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά τον τραυματισμό του την Πέμπτη. Όπως είχε ανακοινώσει την ίδια μέρα το νοσηλευτικό ίδρυμα, έφερε «θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αφτί, εμβοές και ζάλη» και εξήλθε λίγες ώρες αργότερα κι αφού είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων από ιατρούς αρκετών ειδικοτήτων. Σύμφωνα με την τότε ενημέρωση, κατά την οδοντιατρική εκτίμηση, δεν προέκυπταν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, όπως υποστήριζαν οι παρευρισκόμενοι στη διαμαρτυρία φοιτητές, ο 20χρονος φοιτητής ΤΕΦΑΑ τραυματίστηκε στο πρόσωπο από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.