Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά στις 18 Μαΐου η ολοήμερη λειτουργία του Θεαγενείου

Η διοικήτρια του νοσοκομείου επισημαίνει πως θα διατηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ξεκινά στις 18 Μαΐου η ολοήμερη λειτουργία του Θεαγενείου ελεγχόμενα και συντονισμένα, ενώ θα διατηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας μέσα στην πανδημία COVID-19, προκειμένου να γίνει αποσυμφόρηση του φορτίου της προσέλευσης κατά την πρωϊνή λειτουργία του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου.

Οι ασθενείς θα μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

1. Αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης σε σχέση με το προγραμματισμένο ραντεβού.

2. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της εξέτασης.

3. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε συνοδούς, παρά μόνο όταν κρίνεται απαραίτητο για την υποστήριξη του ασθενή.

4. Οι ασθενείς, ιδιαίτερα από την επαρχία, πρέπει να προγραμματίζουν το ραντεβού τους λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο που χρειάζονται για την μετάβαση από και προς τον τόπο κατοικίας τους, σε συνάρτηση με το μεταφορικό τους μέσο.

5. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα παρακαλούσαμε για την έγκαιρη ενημέρωση του νοσοκομείου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί άλλος ασθενής.

6. Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα διατήρησης αποστάσεων κατά τη διάρκεια παραμονής στους χώρους του νοσοκομείου.

7. Οι ασθενείς θα προσέρχονται φορώντας μάσκα.

«Όλα τα παραπάνω θα μας επιτρέψουν να αποφύγουμε τον συνωστισμό αλλά και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους ογκολογικούς ασθενείς με ασφάλεια. Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη για την επιτυχία του εγχειρήματος» επισημαίνει η διοικήτρια του Θεαγενείου, Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή.