Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Ξυλοδαρμός 18χρονης: «Με χτύπησε αλλά λέει ότι δεν θα το ξανακάνει»

Ερήμην δικάστηκε ένας 22χρονος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της 18χρονης συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Τι υποστήριξε η 18χρονη κοπέλα.

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 22χρονος για τον ξυλοδαρμό της 18χρονης συντρόφου του.

Ο 22χρονος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην κατηγορούμενος για σωματική βλάβη αδύναμου προσώπου και εξύβριση.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2022. Ο νεαρός φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο την 18χρονη ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία, είχαν προηγηθεί κι άλλα περιστατικά βίας σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της νεαρής είχε εμφανιστεί σε απόγνωση ενώπιον του δικαστηρίου - που τότε είχε αναβάλει την εκδίκαση λόγω απουσίας της παθούσας - καθώς όπως είπε, παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος ήταν βίαιος, η κόρη του εξακολουθούσε να μένει μαζί του.

Θεσσαλονίκη-Πατέρας 18χρονης: «Την ξυλοκόπησε τρεις φορές αλλά μένει ακόμα μαζί του».

Αυτό επιβεβαίωσε και η 18χρονη στη σημερινή της κατάθεση. «Είμαστε ακόμα μαζί. Μου λέει ότι δεν θα το ξανακάνει. Από τον Αύγουστο δεν έχει κάνει τίποτα, έχει ηρεμήσει», είπε ενώπιον της έδρας.

Περιγράφοντας το περιστατικό που η ίδια κατήγγειλε τον Αύγουστο, σημείωσε πως «ο σύντροφός μου έπινε κρασί, παρασύρθηκε και μου έδωσε μια μπουνιά», προσθέτοντας ακόμα ότι την έβρισε.

«Υπήρξαν χαστούκια στο παρελθόν. Έχουμε πάει και στην αστυνομία. Τώρα όμως είμαστε εντάξει», είπε στην κατάθεσή της.