Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκτεταμένοι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας το Σαββατοκύριακο

Εν όψει της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στους δρόμους, φροντίζοντας για την τήρηση μέτρων.

Επί ποδός θα βρίσκονται το προσεχές Σαββατοκύριακο οι δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την τήρηση των μέτρων, τόσο αυτών που αφορούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όσο και αυτών που έχουν να κάνουν με την προστασία απέναντι στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρουν πηγές του δήμου, εν όψει της δυνατότητας που δίδεται στα καταστήματα να μείνουν ανοιχτά την προσεχή Κυριακή 24 Ιανουαρίου, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης θα έχει δυναμική παρουσία στην πόλη και θα διενεργεί εκτεταμένους ελέγχους.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στην TV100 απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να τηρήσουν με ευλάβεια τόσο τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όσο και τα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού, κρατώντας τις αποστάσεις, φορώντας τις μάσκες τους και αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή η στάθμευση στο σύστημα THESi θα είναι ελεύθερη.