Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Έκλεβαν αυτοκίνητα σε νεκροταφεία-Τράκαραν πριν συλληφθούν

Ένας ανήλικος και ένας 19χρονος που άνοιξαν δύο αυτοκίνητα μέσα στην ίδια ημέρα συνελήφθησαν. Χτύπησαν σε σταθμευμένα οχήματα πριν συλληφθούν.

Συνολικά έντεκα άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο για περιπτώσεις κλοπών.

Στις χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι η σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 16χρονου που μαζί με συνεργό τους αφαίρεσαν από ΙΧ μιας γυναίκας στα Κοιμητήρια Πυλαίας την τσάντα της που περιείχε χρήματα και τα προσωπικά της έγγραφα.

Οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί, προσέκρουσαν σε διερχόμενο και δύο σταθμευμένα οχήματα οπότε και συνελήφθησαν.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης των Κοιμητηρίων του Πανοράματος και αφαίρεσαν απο το εσωτερικό ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.