Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έσκαψαν την Αγίου Δημητρίου λίγες εβδομάδες μετά την ασφαλτόστρωση

Την Τετάρτη συνεργείο οργανισμού κοινής ωφελείας έσκαψε σε σημείο της Αγίου Δημητρίου - Παρέμβαση Ζέρβα για να αποδοθεί όπως ήταν προ λίγων εβδομάδων

Συνεργείο του οργανισμού κοινής ωφελείας έσκαψε σε σημείο της Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Μανωλάκη Κυριακού, καθώς από την ενημέρωση που υπήρξε σημειώθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ δεν έχει έναν μήνα που ο δήμος Θεσσαλονίκης παρέδωσε την οδό Αγίου Δημητρίου ασφαλτοστρωμένη σε όλο το μήκος της, «αναβαθμισμένη αισθητικά και λειτουργικά και ασφαλέστερη για οδηγούς και πεζούς», όπως αναφέρουν πηγές από το δημαρχειό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μόλις έλαβε γνώση του περιστατικού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να επικοινωνήσουν αυτοστιγμεί με τον αρμόδιο οργανισμό και να απαιτήσουν την άμεση και πλήρη αποκατάσταση του δρόμου που σύμφωνα με τις σχετικές πηγές του δήμου, «θεωρείται αυτονόητο ότι θα πρέπει να αποδοθεί και πάλι ακριβώς όπως τον είχε παραδώσει προ ολίγων εβδομάδων στους πολίτες ο δήμος Θεσσαλονίκης».

«Το μήνυμα είναι σαφές: Σεβασμός στα έργα, σεβασμός στην πόλη, σεβασμός στα χρήματα των πολιτών», καταλήγουν οι πηγές του δήμου Θεσσαλονίκης.