Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Καθαρίστηκε το πρώην συνεργείο ύδρευσης στην Τούμπα (φωτο)

Εργασίες καθαρισμού του συνεργείου ύδρευσης Τούμπας πραγματοποιήθηκαν από την ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ δίνοντας λύση σε χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Στον καθαρισμό του κτηρίου όπου στεγαζόταν το πρώην συνεργείο ύδρευσης της Τούμπας, προχώρησε η διοίκηση της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ δίνοντας έτσι λύση σ’ ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού 750 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πραξαγόρα 22 με Εφέσσου, στην περιοχή της Τούμπας, στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο παρουσίαζε εικόνα πλήρους εγκατάλειψης τα τελευταία δέκα χρόνια, όταν και σταμάτησε να έχει τη χρήση συνεργείου ύδρευσης της ΕΥΑΘ Α.Ε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πάγιο αίτημα των κατοίκων των γύρω περιοχών ήταν να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαριότητας, καθώς αποτελούσε εστία μόλυνσης, υποβαθμίζοντας έτσι την περιοχή.

Η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ στο πλαίσιο ενεργειών της για την αξιοποίηση των ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της, προχώρησε στο κλάδεμα και στην αποψίλωση του περιβάλλοντα χώρο καθώς και στον καθαρισμό και απολύμανση του κτηρίου.

Αντίστοιχες δράσεις έχουν δρομολογηθεί και για άλλα ακίνητα κι εκτάσεις που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά τον καθαρισμό: