Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Μετέφερε παράνομα με ΙΧ αλλοδαπούς - Επεισοδιακή σύλληψη δύο διακινητών

Συνελήφθη στο ύψος των διοδίων Λαγκαδά ο 18χρονος αλλοδαπός οδηγός παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, καθώς και ο 31χρονος συνοδηγός

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δύο διακινητών πρωινές ώρες σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο περιπολιών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα που του έγινε για έλεγχο.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Λαγκαδά, όπου συνελήφθη ο 18χρονος αλλοδαπός οδηγός παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, καθώς και ο 31χρονος συνοδηγός που τον κατεύθυνε ως προς τον προορισμό.

Διαπιστώθηκε η μεταφορά ομοεθνών τους που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, δύο εκ των οποίων εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών. Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τον έλεγχο των συλληφθέντων προέκυψε ότι στερούνταν καί οι δύο εγγράφων για τη νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.