Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών απέτρεψαν την παράνομη μεταφορά συνολικά 31 παράτυπων αλλοδαπών, μετά από σχετικούς ελέγχους που διενήργησαν.

Στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων λαθροδιακινητών προχώρησαν χθες και σήμερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, αποτρέποντας την παράνομη μεταφορά συνολικά 31 παράτυπων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε διαφορετικούς χρόνους, σε δύο περιπτώσεις στην Εγνατία Οδό και σε μία περίπτωση στην Π.Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης, τρία Ι.Χ.Ε. οχήματα, τα οποία αφού ακινητοποίησαν με τη συνδρομή περιπολικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό τους βρίσκονταν συνολικά 31 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί διακινητές ηλικίας 24, 30, 21 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το ένα όχημα μεταφοράς ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.