Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Τον απείλησαν με όπλο και τον λήστεψαν για παλιές διαφορές

Με απειλή όπλου πήραν 1.000 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα από 38χρονο, ενώ παράλληλα τον μαχαίρωσαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Παπανικολάου

Θύμα ληστείας έπεσε χθες ένας 38χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψαν με απειλή όπλου κοσμήματα και χρήματα. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 33χρονος ενώ ο άνδρας διεκομίσθη στο Παπανικολάου, καθώς τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Σφαγείων, δύο 38χρονοι από Καζακστάν και Αρμενία, μαζί με δύο επιπλέον άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, τον προσέγγισαν κατόπιν προφορικής εντολής του συλληφθέντα και αφού απαίτησαν εκβιαστικά για λογαριασμό του χρηματικό ποσό προκειμένου να διευθετηθούν προγενέστερες μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, με απειλή όπλου του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και 1.000 ευρώ, ενώ τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας 38χρονου ημεδαπού για περιπτώσεις ληστείας, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης που έλαβαν χώρα σε βάρος του χθες, εντοπίστηκε και συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση 33χρονος ημεδαπός.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ενώ διεξάγονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.