Skip to main content

ThessThruth: Εσύ παίζεις με την αλήθεια;

Η ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στο Thess Truth – limited edition, το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης στη Θεσσαλονίκη

Αυτή την Πρωταπριλιά, η ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στο Thess Truth – limited edition, το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης στη Θεσσαλονίκη!

Λαμβάνοντας μέρος με την δική σου ομάδα (2-5 ατόμων) στο διαδραστικό παιχνίδι - πρόκληση, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις γρίφους που βασίζονται στο concept «αλήθεια ή ψέμα» και να κερδίσεις μοναδικά δώρα κάνοντας μια θεματική περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της πόλης!



Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Τι είναι το Thess Truth;

Το Thess Truth είναι μια δράση της ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. για ένα διαδραστικό παιχνίδι που παράλληλα με τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα διαθέτει, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και διαγωνιστικό μέρος όπου οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Εσύ και η ομάδα σου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες κάθε ομάδας θα επισκεφθείτε τέσσερα σημεία-σταθμούς της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις σταθμοί της πόλης!

Εκεί θα παρακολουθήσετε ψυχαγωγικά δρώμενα και θα διαγωνίζεστε σε παιχνίδια γρίφων, card games, παιχνίδια αυθεντικότητας και physical games. Τα επιλεγμένα σημεία θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου με την συμμετοχή σου έχεις δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα δρώμενα του παιχνιδιού αλλά αλλά και δωρεάν μετακίνηση από το ένα spot στο επόμενο με ειδικά λεωφορεία που σου εξασφαλίζει η ΘΗΤΑ για να μην χάσεις ούτε λεπτό!
Σε κάθε σταθμό του παιχνιδιού θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με μουσική και ψυχαγωγία για να διασκεδάσεις με τους φίλους και συμπαίκτες και για να μείνεις συντονισμένος στον παλμό του παιχνιδιού!
 
Στους σταθμούς και στα λεωφορεία θα ξεναγηθείς στα σημεία και στις διαδρομές της πόλης από πιστοποιημένους ξεναγούς και θα απολαύσεις μια μοναδική θεματική περιήγηση.

Στόχος να μην ξεγελαστείς, να λύσεις τους γρίφους και η ομάδα σου περνώντας στις επόμενες φάσεις να καταλήξει στον τελικό προορισμό για να παίξει και να κερδίσει. Μπορεί να είσαι εσύ και η ομάδα σου αυτός που θα αναδειχθεί νικητής του πρώτου Thess Truth, του παιχνιδιού που θα γίνει θεσμός. Σε περιμένουν αμέτρητες εκπλήξεις, εμπειρίες, ανατροπές και προκλήσεις!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ THESS TRUTH!

Η φετινή διοργάνωση έχει περιορισμένες θέσεις λόγω των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας. Εξασφάλισε την θέση σου για την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και λάβε μέρος τώρα:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σταθμός 1

Casa Bianca

Καλώς ήρθες στον κόσμο του Thess Truth!

Παρακολούθησε την θεατρική πρόζα που θα αναβιώσει την ιστορία του κτηρίου μπροστά στα μάτια σου! Η ομάδα του «Θέατρο του άλλοτε» θα δώσει για σένα μια μοναδική παράσταση όπου θα ζωντανεύσει μια ιστορία της οποίας θα είσαι και εσύ εμπλεκόμενος πρωταγωνιστής στην αυλή της ιστορικής Casa Bianca, όπου θα πάρεις το πρωινό σου με την οικογένεια Φερνάντεζ! Ο αφηγητής θα σε εντάξει στο σκηνικό και θα σε κατευθύνει να λύσεις τον πρώτο γρίφο. Η εικόνα θα παγώσει και εκεί θα καλεστείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα! Είναι αληθινό το τέλος της ιστορίας; Συνέβη αυτό που μόλις παρακολούθησες; Απάντησε σωστά και το εισιτήριο για τον επόμενο σταθμό είναι δικό σου!

Γιατί… η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα το δημιουργείς!

Σταθμός 2

«Ομπρέλες»

Κάτω από τις ομπρέλες στην Νέα Παραλία θα βρίσκεται στημένο το σκηνικό ενός ακόμα διλλήματος! Αυθεντικά και πιστές απομιμήσεις προϊόντα που έχεις δει, έχεις χρησιμοποιήσει, έχεις επιλέξει ή απορρίψει. Μπορείς να βρεις τη διαφορά, που κάνει τη διαφορά σε αυτό το challenge αυθεντικότητας; Ποιο αντικείμενο είναι αληθινό και ποιο ψεύτικο; Η επιλογή είναι δική σου!
Μην βιάζεσαι! Στο πιο φωτογραφικό σημείο της πόλης θα φωτογραφηθείς στους ρυθμούς της μουσικής του Thess Truth και θα χορέψεις παρακολουθώντας performance του αυθεντικού χορού φλαμένκο! Ραντεβού στο ξύλινο deck!

Σταθμός 3

Μουσείο Ύδρευσης

Σαν την αλήθεια, η ιστορία του νερού είναι ζωντανή και ρέει… Το Μουσείο Ύδρευσης της ΕΥΑΘ στεγάζεται στην περιοχή των Σφαγείων και θα σου δώσει την ευκαιρία μιας αξέχαστης οπτικής, σωματικής αλλά και εκπαιδευτικής εμπειρίας! Εκεί θα ανακαλύψεις τις αλήθειες της Θεσσαλονίκης μέσα από ψέματα, σε ένα card-game-παιχνίδι ερωτήσεων που θα σε μπερδέψει και θα σε συναρπάσει! ‘Αλλωστε αλήθεια χωρίς ψέμα…πόλη χωρίς ιστορία! Ένα branch-booth θα σε τονώσει για να μην χάσεις απάντηση!!!

Σταθμός 4
 
Ξενοδοχείο «ΟΝΟΜΑ» - ΤΕΛΙΚΟΣ

Έλα στο ξενοδοχείο των millennials που σε τίποτα δεν θυμίζει ξενοδοχείο! Θα είναι μια cool, ινσταγκραμική εμπειρία για σένα και την ομάδα σου και ένας χώρος ενός υπέρ μοντέρνου boutique hotel που θα ξανά επισκεφτείς σίγουρα! Σε κερνάμε ένα signature virgin cocktail με το όνομα του Thess Truth στην είσοδο για μαζέψεις δυνάμεις για τον τελικό στόχο!

Περνώντας μέσα από το ξενοδοχείο θα καταλήξεις στο πιο pop γήπεδο μπάσκετ που έχεις δει όπου το street art έχει την τιμητική του! Το ψυχεδελικό δάπεδο με τις πολύχρωμες επιρροές που έχει φιλοτεχνήσει ο Argyris Ser, γνωστός καλλιτέχνης της urban κουλτούρας, στο υπαίθριο γηπέδου μπάσκετ είναι άλλη μια έκπληξη του ξενοδοχείου που σε περιμένει και θα φιλοξενήσει τον τελικό του Thess Truth!!! Εκεί η αλήθεια θα κριθεί στις βολές! Άχαστο!

Έχουμε επιλέξει για σένα τα κατάλληλα σημεία στην πόλη για ένα ταξίδι εμπειρίας - για να δεις την πόλη αλλιώς και σε κάθε στάση περιμένει και ένα challenge για εσένα και την ομάδα σου.

Παίξε και ανακάλυψε τη Θεσσαλονίκη μέσα από μια μεγάλη βόλτα γεμάτη δια δράση και μυστήριο.

Το Thess Truth διοργανώνει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας ΘΗΤΑ (Theta Κοιν.Σ.Επ.), σε συν διοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

*Η δράση είναι προσαρμοσμένη για συμμετοχή ΑΜΕΑ.

Δήλωσε συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ