Skip to main content

Θετική στον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη: Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο

Η βουλευτής περιγράφει πώς κόλλησε καθώς και τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, σημειώνοντας πως ο τριπλός εμβολιασμός της «παρέκαμψε τον όλεθρο».

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλος εργαζόμενος σε φιλότιμο εργοδότη, τριπλά εμβολιασμένος όπως κι εγώ, με καθημερινό ράπιντ έλεγχο, περνάει απ’ το σπίτι μου και τον κρατάω μισή ώρα για φαγητό. Την επόμενη κάνει το καθημερινό του τεστ και βγαίνει θετικός. Απορία και ψιλοπανικός.

Τρεις μέρες τεστ, αρνητική εγώ. Τη Δευτέρα λίγο μπούκωμα κι ένας δίωρος μεσημεριάτικος χαμηλός πυρετός, ούτε 38. Τεστ θετικό. Τηλεφώνημα στον γιατρό. Αντιβίωση, οδηγίες επιστημονικές. Το περνάω ελαφρά και με τα χρόνια και με τα κιλά και με τα άθλια τσιγάρα μου. Ευτυχώς υπάκουσα στην επιστήμη. Τριπλά εμβολιασμένη, συν το εμβόλιο της γρίπης. Ευτυχώς κι οι δυο μας φιλότιμα παρακάμψαμε τον όλεθρο».