Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΘΗΒΑ: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Η 8ΧΡΟΝΗ

Το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Την άκρη του νήματος για την παρο' ολίγο τραγωδία στη Θήβα, με 8χρονο κορίτσι να τραυματίζεται στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα (δείτε εδώ), αναζητούν οι αρχές.

Το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η ανήλικη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα από την 8χρονη και οι αρχές πλέον αναζητούν το όπλο από το οποίο προήλθε. Το βλήμα βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου γίνεται βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, στη Θήβα θα βρεθεί σήμερα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να συνδράμει στις έρευνες.

Σύμφωνα με το tvstar, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδειάς επικεντρώνονται τόσο στη σφαίρα όσο και στις καταθέσεις. Οπως αναφέρουν, γλέντι είχε στηθεί στο χωριό Λεοντάρι, από όπου και ακούγονταν πυροβολισμοί. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό της 8χρονης και την έλευση των αστυνομικών δεν σταμάτησε το γλέντι και οι πυροβολισμοί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ