Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ 8ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ

Η νεαρή σε ηλικία μητέρα δεν είχε την επιμέλεια του 8χρονου Βασίλη, ο οποίος έμενε με την προγιαγιά και τον προπάππου του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής του ανηλίκου, ηλικίας 8 ετών από την ίδια του τη μητέρα, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα πήρε τον 8χρονο Βασίλη σήμερα το μεσημέρι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση, και έκτοτε αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η νεαρή σε ηλικία μητέρα δεν είχε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο έμενε με την προγιαγιά και τον προπάππου του.

Η ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού ήρθε καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 8χρονος Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Σήμερα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ