Skip to main content

Τι αναφέρει το ΚΤΕΛ Σερρών για το χθεσινό τροχαίο λόγω επιληπτικού επεισοδίου οδηγού

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι παράμετροι που οδήγησαν στο χθεσινό γεγονός.

Αναστάτωση υπήρξε χθες στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν λεωφορείο της γραμμής 36 «Βούλγαρη - Ζώνη Καινοτομίας» έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ, μετά από επιληπτικό επεισόδιο που είχε ο οδηγός.

Σύμφωνα με μήνυμα του συντονιστή κυκλοφοριακού έργου αστικής συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Ευστράτιο Τουπεκτσή, «οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς τραυματισμούς και επιβιβάστηκαν σε διερχόμενο λεωφορείο της γραμμής όπου και συνέχισαν την διαδρομή τους. Ο οδηγός μας μεταφέρθηκε με τις αισθήσεις του σε νοσοκομείο της πόλης μας για εξετάσεις οι οποίες ως τώρα δεν εμπνέουν άμεση ανησυχία(αιματολογικές-αξονικές-καρδιολογικές)».

Όπως τονίζεται ο οδηγός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι παράμετροι που οδήγησαν στο χθεσινό γεγονός, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει σχετικό ιατρικό ιστορικό επιληψίας του οδηγού κατά το παρελθόν και σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο που κατέθεσε κατά την ημέρα πρόσληψης του.

«Ο οδηγός εργάζεται από τον Μάρτιο του 2020 στον τομέα των μεταφορών χωρίς να αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Αναμένουμε τις τελικές ιατρικές εξετάσεις του και ευχόμαστε την γρήγορη επιστροφή του στην οικογένεια του. Το συμβάν θα διερευνηθεί και από τον γιατρό εργασίας της κτελ ΣΕΡΡΩΝ προκειμένου να εξεταστεί η καταληλλότητα του ως οδηγού», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τουπεκτσής.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Σχετικά με το χθεσινό ατύχημα με λεωφορείο της 36 γραμμής "Βούλγαρη-Ζώνη Καινοτομίας" επί της Μ.Ψελλού 27 στην ανατολική Θεσσαλονίκη που έλαβε χώρα στις 15:55' κατά την επιστροφή του προς τον τερματικό σταθμό της Βούλγαρη, να ενημερώσουμε πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς τραυματισμούς και επιβιβάστηκαν σε διερχόμενο λεωφορείο της γραμμής όπου και συνέχισαν την διαδρομή τους. Ο οδηγός μας μεταφέρθηκε με τις αισθήσεις του σε νοσοκομείο της πόλης μας για εξετάσεις οι οποίες ως τώρα δεν εμπνέουν άμεση ανησυχία(αιματολογικές-αξονικές-καρδιολογικές).

Και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι παράμετροι που οδήγησαν στο χθεσινό γεγονός. Να τονίσουμε πως δεν υπάρχει σχετικό ιατρικό ιστορικό επιληψίας του οδηγού μας κατά το παρελθόν και σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο που κατέθεσε κατά την ημέρα πρόσληψης του. Ο οδηγός εργάζεται από τον Μάρτιο του 2020 στον τομέα των μεταφορών χωρίς να αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Αναμένουμε τις τελικές ιατρικές εξετάσεις του και ευχόμαστε την γρήγορη επιστροφή του στην οικογένεια του. Το συμβάν θα διερευνηθεί και από τον γιατρό εργασίας της κτελ ΣΕΡΡΩΝ προκειμένου να εξεταστεί η καταληλλότητα του ως οδηγού. Το λεωφορείο είναι ιδιοκτησίας της κτελ ΣΕΡΡΩΝ όπου εξυπηρετούσε την αστική συγκοινωνία της περιοχής και μεταφέρθηκε σε συνεργείο επισκευής για έλεγχο και αποκατάσταση ζημιών.

Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για το χθεσινό επεισόδιο, η ανθρώπινη φύση είναι απρόβλεπτη ορισμένες φορές.

Με εκτίμηση.

Τουπεκτζής Ευστράτιος,

συντονιστής κυκλοφοριακού έργου αστικής συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ.