Skip to main content

Τι ανέφερε η δημοσιογράφος του Open την επόμενη μέρα της επίθεσης (vid)

«Είναι περιστατικά που δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί κι εμείς βγαίνουμε για να δουλέψουμε», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σοκ προκάλεσε η επίθεση στους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ του Open την ώρα που μετέδιδαν τις νεότερες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς στη βόρεια Αττική.

«Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ σε ό,τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εγώ προσωπικά - που δεν έχω πάρα πολλά χρόνια στον χώρο- δεν έπαθα τίποτα σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά», ανέφερε σήμερα η Ελευθερία Σπυράκη.

«Με πίεσαν και με έσπρωξαν να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Τον Κώστα όμως τον χτύπησαν και τον οπερατέρ τον έκλεψαν. Είναι περιστατικά που δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί κι εμείς βγαίνουμε για να δουλέψουμε, όχι για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Η ρεπόρτερ του OPEN επεσήμανε ότι «πολλοί κάτοικοι που επλήγησαν από τις πυρκαγιές μας καλούσαν και χθες και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Κάτι πολύ ανθρώπινο που το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο».