Skip to main content

Astratex: Τι δώρο να κάνετε στη γυναίκα της ζωής σας τα Χριστούγεννα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων astratex.gr θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές για τα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στις αγαπημένες σας στις γιορτές

Η πιο μαγική γιορτή του χρόνου πλησιάζει γρήγορα και ανεπαίσθητα. Ξαφνικά ήρθε ξανά η ώρα να ξεκινήσουμε την αναζήτηση για τα τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα. Οι ιδέες και οι επιλογές για ένα γυναικείο δώρο είναι ατελείωτες. Πώς ξέρεις όμως τι ακριβώς θα έκανε μια γυναίκα χαρούμενη φέτος;

Ας είμαστε ειλικρινείς: είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που οι άντρες ξέρουν εκατό τοις εκατό τι δώρο να κάνουν στις συντρόφους τους. Ωστόσο, αν είστε μέρος των προετοιμασμένων ανδρών, σας συγχαίρουμε. Για όλους τους άλλους που ακόμα αναρωτιούνται τι θα έπρεπε να τους χαρίσουν, είμαστε εδώ. Θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για κομψά, απαλά και ζεστά δώρα.

Ζεστές απαλές πιτζάμες

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα, που να μην λατρεύει τη χειμωνιάτικη θαλπωρή και τη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Εάν στη σύντροφό σας, αρέσει να είναι άνετη και ζεστή στο σπίτι, οι μακριές γυναικείες πιτζάμες είναι μια υπέροχη ιδέα. Κάντε τη χαρούμενη με βαμβακερές ή βελούδινες πιτζάμες σε μοντέρνα χρώματα όπως μπεζ, κόκκινο, ροζ πούδρα της πούδρας ή μπορντό. Τα διασκεδαστικά και χρωματιστά μοτίβα είναι πολύ στη μόδα φέτος τον χειμώνα, οπότε μπορείτε να ποντάρετε τόσο σε καρό πιτζάμες όσο και σε φλοράλ.

Σετ πιτζάμες Amalia

Ένα άλλο κατάλληλο είδος πιτζάμες είναι αυτές από μικροΐνες. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτές τις πιτζάμες γιατί είναι εξαιρετικά απαλές και λεπτές στην αφή. Αν της πάρετε ένα τέτοιο σετ, σίγουρα θα ερωτευτεί την απαλότητά τους, αλλά και εσάς.

Κομψό σετ νυχτικού και ρόμπας

Αν η αγαπημένη σας είναι λάτρης των πολυτελών και εκλεπτυσμένων υφασμάτων, τότε σας προτείνουμε να την ευχαριστήσετε με ένα κομψό και όμορφο σετ που αποτελείται από νυχτικό και ρόμπα. Ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα είναι το σατέν. Τα σατέν νυχτικά είναι εξαιρετικά όμορφα και κομψά, ενώ πέφτουν ελεύθερα στο σώμα. Ένα άλλο κατάλληλο υλικό είναι η βισκόζη. Συνδυάστε το νυχτικό με ένα μπουρνούζι στο ίδιο χρώμα και ύφασμα και σίγουρα θα την κάνετε να χαρεί.

Ρόμπα Hailey

 

 

Νυχτικό Deyla

Όπως και με τις πιτζάμες, και εδώ μπορείτε να στοιχηματίσετε σε καθαρά μοντέλα σε χρώματα όπως το γκρι, μαύρο, κόκκινο και μπεζ, και σε μοντέλα με φλοράλ παστέλ μοτίβα.

TIP: Επιλέξτε νυχτικό και μπουρνούζι με διακόσμηση από δαντέλα. Έτσι, το δώρο θα φαίνεται ακόμα πιο κομψό και εορταστικό.

Ζεστή ρόμπα και παντόφλες

Πολλές γυναίκες λατρεύουν τα ήσυχα βράδια μπροστά στο τζάκι, διαβάζοντας ένα βιβλίο, ή χαζεύοντας την αγαπημένη τους σειρά σε mood απόλυτης χαλάρωσης. Εάν η σύντροφός σας θέλει να περνά τα βράδια της με αυτόν τον τρόπο, δώστε της μια βελούδινα απαλή ρόμπα και παντόφλες. Σίγουρα θα εκτιμήσει την απίστευτη άνεση που θα της χαρίσουν. Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα δώρα, οπότε είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε λάθος.

Γυναικεία ρόμπα Hunkemöller Snuggle

Γυναικείες παντόφλες Hunkemöller Bear

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε στην επιλογή των δώρων. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αγοράσετε. Θα βρείτε όλες τις παραπάνω προτάσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων www.astratex.gr.