Skip to main content

Τι είναι οι κόκκινες καρδιές που... ξεφύτρωσαν σε Μουδανιά και Καλλικράτεια

Ο δήμος Νέας Προποντίδας τοποθέτησε μεγάλες κόκκινες καρδιές στο κέντρο των δύο περιοχών με σκοπό την ανταποδοτική συλλογή πλαστικών καπακιών.

Όμορφες κατακόκκινες καρδιές τοποθέτησε ο δήμος Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά και τη Νέα Καλλικράτεια, οι οποίες ήδη άρχισαν να γεμίζουν με πλαστικά καπάκια. Τα καπάκια στη συνέχεια θα συλλέγονται και θα προορίζονται για ανακύκλωση. Ανταποδοτικά ο δήμος θα λαμβάνει αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα δίνονται σε δημότες ή απινιδωτές ή ακόμη και είδη σχολικού εξοπλισμού. «Είναι μία κίνηση με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη αλλά και κίνηση προσφοράς στον συνάνθρωπο» σημειώνει ο δήμος.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι καπάκια συλλέγονται σε όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα, ενώ καλεί όλα τα σχολεία του δήμου, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τους συλλόγους κ.ά., καθώς και τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει την προσπάθεια, που είναι για καλό σκοπό.



Για τη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων από τον χώρο κάθε ενδιαφερόμενου, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ντινοπούλου Θεοδώρα στο τηλ. 2373350232.