Skip to main content

Τι ισχύει στον Άρη για τις μεταγραφές τον Ιανουάριο

Οι «κιτρινόμαυροι» δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την περίπτωση Φιορίν Ντουρμισάι - Τι ισχύει με τις μεταγραφές

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην έφεση για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι ο 23χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει και υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι κίτρινοι με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για επιστροφή στη νομιμότητα κι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δικαίωση, ενώ θέτουν ως επόμενο στόχο την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η δικαίωση στην περίπτωση του Ντουμισάι έχει κι άλλη ακόμη μία ανάγνωση. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει μεταγραφές εντός των συνόρων. Είναι δυνατόν δηλαδή να προχωρήσει σε προσθήκες παικτών από την Ελλάδα είτε με τη μορφή μεταγραφής, είτε δανεισμού από άλλη ομάδα της Super League 1.

Όπως φυσικά μπορεί να προχωρήσει και υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων σε παιδιά που δεσμευόταν με ερασιτεχνικό μέχρι τώρα (λόγω ηλικίας), κάτι το οποίο επίσης απαγορευόταν. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες από το εξωτερικό.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί κακά τα ψέματα ο Άρης κινείται κυρίως εκτός Ελλάδας για να ενισχυθεί στις θέσεις που πονά.