Skip to main content

Τι λέει ο ντελιβεράς που κατηγορείται για κλοπή εμβολίων

Οι νοσηλεύτριες και ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου υποστηρίζουν ότι ο 45χρονος ντελιβεράς ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο.

Ένας διανομέας κατηγορείται ότι έκλεψε ένα εμβόλιο κατά του COVID μεσα από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή.

Ο άνδρας μπήκε για να παραδώσει καφέδες ωστόσο δυο νοσηλευτριες τον κατηγορούν ότι έφυγε με το σκεύασμα. Ο ίδιος συννελήφθη, αρνείται την κατηγορία καταγγέλλει όμως ότι δεν του έγινε έτσι κι αλλιώς κανένας έλεγχος μπαίνοντας και βγαίνοντας από το εμβολιαστικό κέντρο.

Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τη στιγμή που ένας ντελιβεράς φτάνει με το μηχανάκι του έξω από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής. Παρκάρει και μπαίνει μέσα. Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει κρατώντας την ειδική τσάντα για τις παραγγελίες και να απομακρύνεται χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Μία νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου τηλεφώνησε στην καφετέρια που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα και λίγα λεπτά μετά, ξεκίνησε ο ντελιβεράς για την παράδοση.

Στην είσοδο, όπως υποστηρίζει μιλώντας στο Mega, δεν του έγινε κανένας έλεγχος.

Ο ντελιβεράς ανεβαίνει στο γραφείο που του είχαν υποδείξει, κι όταν μπαίνει βλέπει δύο νοσηλεύτριες. Εκείνες τον κατηγορούν πως πάνω στη συζήτηση βρήκε την ευκαιρία να κλέψει το φιαλίδιο, με τον ίδιο να επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι έφυγε όταν έδωσε τους καφέδες και τα ρέστα.

Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ έχει επιστρέψει στην καφετέρεια που εργαζόταν, λέει ότι χτύπησε το τηλέφωνο της επιχείρησης και του ζητήθηκε να ψάξει αν πήρε από το γραφείο ένα φιαλίδιο της Pfizer που έλειπε.

«Η δικογραφία γράφει ότι το φιαλίδιο ήταν σε ένα γραφείο, σ’ ένα χάρτινο ειδικό για να κρατάει την αμπούλα σκεπασμένο μ’ ένα γάντι, άρα εγώ αν το πήρα θα έπρεπε να ξέρω ακριβώς πού είναι το χαρτόνι αυτό πάνω στο γάντι», αναφέρει. «Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Συγνώμη που σας το λέω. Να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το φταίχτη», λέει χαρακτηριστικά.

Οι νοσηλεύτριες και ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου υποστηρίζουν ότι ο 45χρονος ντελιβεράς ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο πριν χαθεί το εμβόλιο.

Σε βάρος του 45χρονου ντελιβερά σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη του.

Πηγή: megatv.com