Skip to main content

Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου για το περιστατικό με τον μετανάστη (video)

O οδηγός λεωφορείου έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό με τον μετανάστη τον οποίο υποχρέωσε να σηκωθεί από τη θέση του.

Τη δική του εξήγηση για το περιστατικό με τον μετανάστη τον οποίο υποχρέωσε να σηκωθεί από τη θέση του για να κάτσει μια άλλη επιβάτης λέγοντας πως «εδώ κάνω κουμάντο εγώ» έδωσε ο οδηγός λεωφορείου.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγός λεωφορείου σε μετανάστη: «Εδώ κάνω κουμάντο εγώ» (video)

Ο οδηγός απαντά σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά μιλώντας στο MEGA. Δίνει τη δική του εκδοχή εκεί αναφέρει ότι δεν έχει μετανιώσει για την στάση του.

«Εκεί που οδηγούσα ήρθε μια κυρία ηλικιωμένη, η οποία μου’ πε ότι έχει κάνει εγχείρηση στη μέση και πρέπει να κάτσει, και ότι ζήτησε από κάποιον κύριο να κάτσει στη δίπλα θέση που είχε κενή και δεν την άφηνε.

Ο κύριος καθότανε σε μια διπλή θέση και η μία ήταν κενή. Ούτε απαρχάιντ, ούτε τέτοια. Δηλαδή αν ήταν ρατσιστικό και φασιστικό το θέμα και αυτά, εμείς το 70% των επιβατών μας είναι αλλοδαποί» αναφέρει ο οδηγός.

«Πήγε κάποιος με το ζόρι και κάθισε δίπλα του επίτηδες και του είπε ότι δεν μπορεί να μας δώσει. Κουμάντο εδώ πέρα τι θα κάνουμε, και του είπα εγώ “σήκω να κάτσει η κυρία”.

Έχει γίνει με εγκύους, έχει γίνει με ανθρώπους που είναι… Εδώ μιλάμε για έλλειψη σεβασμού, εδώ μιλάμε για σεβασμό. Θα έπρεπε να πει “ναι να σηκωθώ να κάτσετε εσείς, γιατί εσείς έχετε πρόβλημα”. Δεν γίνεται δηλαδή να κάθεται ο 35χρονος και να μένει η 70χρονη όρθια.

Διαβάστε επίσης: Πειθαρχική έρευνα για τη συμπεριφορά οδηγού αστικού σε βάρος μετανάστη

Καλώς ή κακώς εγώ έχω την ευθύνη και του λεωφορείου και των επιβατών. Δεν την έχει κάποιος άλλος. Δηλαδή αν η κυρία αυτή που είχε πρόβλημα με τη μέση και μου’ κανε τη δύο φορές τη σύσταση ότι δεν μπορεί να κάτσει αν γινόταν κάτι και πάταγα εγώ ένα φρένο και χτύπαγε, εγώ θα ήμουν υπεύθυνος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.