Skip to main content

Τη μεταφορά ηλικιωμένων για τον εμβολιασμό τους αναλαμβάνει ο δήμος Χαλκηδόνος

Ο δήμος Χαλκηδόνος αναλαμβάνει τη μεταφορά ηλικιωμένων πολιτών, που αδυνατούν να προσέλθουν για εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων.

μεταφορά ηλικιωμένων πολιτών, που αδυνατούν να προσέλθουν για εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, για το προγραμματισμένο ραντεβού τους την ημέρα και ώρα που θα έχει καθοριστεί αναλαμβάνει από αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ο δήμος Χαλκηδόνος και η κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

«Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία στήριξης των ηλικιωμένων συμπολιτών μας του δημάρχου Σταύρου Αναγνωστόπουλου και της διοίκησης του δήμου, η οποία θα εξυπηρετεί όσα άτομα της Τρίτης Ηλικίας δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ. Κουφαλίων», αναφέρει σχετικά ο δήμος.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους του δήμου Χαλκηδόνος στο τηλεφωνικό νούμερο: 2313300164 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-14.00) και να δηλώσουν την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα πρέπει να επικοινωνούν εγκαίρως, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.