Skip to main content

Τηλεδιάσκεψη Αντωνίου-Ζέρβα για την έκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη

Συζήτησαν για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο και εστίασαν στους τρόπους αντιμετώπισή τους.

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συνομίλησε για μία ακόμη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Συζήτησαν για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο και εστίασαν στους τρόπους αντιμετώπισή τους.

«Το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτύπησε ιδιαίτερα τη Θεσσαλονίκη. Με σχεδιασμό, ωστόσο, συντονισμένη προσπάθεια και τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες, που ορίζουν Πολιτεία και ειδικοί, ευχόμαστε και θα βγούμε νικητές στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Όπως τονίσαμε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αισθανόμαστε περήφανοι, που τα μηνύματα για την εύρεση εμβολίου από μία εταιρεία, που έχει ήδη εγκατασταθεί στην πόλη μας τη Pfizer, είναι θετικά και δίνουν ελπίδα στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης», δήλωσε η κ. Αντωνίου μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης.

«Υπάρχει, όμως, και η επόμενη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Μακεδονίας μας. Σε μια δύσκολη στιγμή για την πόλη, δίνουμε μια νότα αισιοδοξίας και προοπτικής με τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την πλατεία Διοικητηρίου, με ταυτόχρονη προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου. Γιατί μόνο όταν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», σημείωσε η επικεφαλής του γραφείου πρωθυπουργού.