Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤO ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΕΛΑΒΕ Η LIDL HELLAS

Το πρόγραμμα «Υποστηρίζουμε τη Ζωή», για το οποίο διακρίθηκε η Lidl, απευθύνεται κατά βάση στους άνεργους, ανασφάλιστους και πολύτεκνους.

Τιμητική διάκριση για την κοινωνική της συνεισφορά έλαβε η Lidl Hellas, στο πλαίσιο του «1st Annual Sustainability Summit» και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα εκστρατειών προληπτικής ιατρικής «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Το 1st Annual Sustainability Summit πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (Centre for Sustainability and Excellence - CSE). Η εκδήλωση, με τίτλο «Τhe Role of the Sustainability Professional in the Current Economic Environment, Challenges & Opportunities'», είχε ως στόχο να περιγράψει τον σημαντικό ρόλο του επικεφαλής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και τις μελλοντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις εταιρείες και τα στελέχη που ειδικεύονται στον ρόλο αυτό.

Το πρόγραμμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», για το οποίο διακρίθηκε η Lidl, απευθύνεται κατά βάση στους άνεργους, ανασφάλιστους και πολύτεκνους. Μια ομάδα εθελοντών γιατρών επισκέπτεται ακριτικές περιοχές της χώρας και προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, πραγματοποιεί εμβολιασμούς στα παιδιά και παρέχει ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για τη Lidl Hellas, καθώς αναγνωρίζεται εμπράκτως η αφοσίωσή της στις αρχές της, η αγάπη της για το συνάνθρωπο και το όραμά της για ένα καλύτερο αύριο…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ