Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 3 ΜΗΝΩΝ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε πως παραχωρεί την κρατική χρηματοδότηση τριών μηνών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την κρατική χρηματοδότηση τριών μηνών στην μάχη κατά του κορωνοϊού παραχωρεί η παράταξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως κίνημα που προέρχεται από την κοινωνία, υπάρχει και δρα για την κοινωνία αποφασίσαμε, ως ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα εναντίον της Πανδημίας, να παραχωρήσουμε την πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών, που καταβλήθηκε χθες, στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η χρηματική μας συμβολή, συνολικού ποσού 17.500 ευρώ από τις 70.000 ευρώ της κρατικής ετήσιας χρηματοδότησης, θα διατεθεί για να στηρίξει οικονομικά και με την αγορά αναγκαίων ειδών, προσπάθειες και πρωτοβουλίες της πρώτης γραμμής, για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας που εντάχθηκαν σήμερα στο σχεδιασμό της καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μια φωτεινή κοινωνική πρωτοβουλία που εδώ και σχεδόν μια δεκαετία βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.

Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ