Skip to main content

ΤΙΤΑΝ: Φύτεψε το δέντρο με αριθμό 2.000.000 για τα 70χρονα της ΕΕΠΦ

Η ροδιά που φυτεύτηκε είναι το δέντρο με τον αριθμό «2.000.000». Τόσα είναι τα δέντρα που έχουν φυτευθεί σε όλη την Ελλάδα μέχρι σήμερα από τον Τιτάνα

Με τη συμβολική φύτευση ενός δένδρου σηματοδοτεί ο ΤΙΤΑΝ την επετειακή συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η οποία γιορτάζει φέτος 70 χρόνια συνεχούς δράσης πανελλήνιας εμβέλειας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η ροδιά που φυτεύτηκε είναι το δέντρο με τον αριθμό «2.000.000». Τόσα είναι τα δέντρα που έχουν φυτευθεί σε όλη την Ελλάδα μέχρι σήμερα από τον Τιτάνα, στο πλαίσιο του θεσμού αποκατάστασης περιβάλλοντος και δενδροφυτεύσεων που υλοποιεί αδιάλειπτα από το 1971 σε λατομικούς χώρους, σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και σε διάφορους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας μας.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς και την ενεργή συμμετοχή αντιπροσωπείας μαθητών.

Ο ΤΙΤΑΝ είναι ο μεγάλος χορηγός των φετινών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΠΦ.