Skip to main content

Το Άρωμα της Μουσικής: Έρχεται η ετήσια συναυλία του Κρατικού Ωδείου

Θα ακουστούν έργα των συνθετών Carl Reinecke, G. Elletron, V.Bellini, H.Wieniawski, R.Strauss, E. Grieg και σε πρώτη εκτέλεση το έργο «Κραυγή».

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, για έβδομη συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του ΟΜΜΘ την ετήσια μεγάλη συναυλία του, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία-θεσμό πλέον της πόλης συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, και ως σολίστες εμφανίζονται οι ταλαντούχοι νεαροί σπουδαστές του Κ.Ω.Θ. που διακρίθηκαν στο σχετικό διαγωνισμό: Χριστίνα Μπαλή, φλάουτο, τάξη Γιάννη Ανισέγκου, Χριστίνα Μαυρίδου, βιολί, τάξη Jung Eun Lee, Βασίλης Τσεριώτης, τραγούδι, τάξη Μονωδίας Ένης Κίνη και Μελοδραματικής Άκη Λαλούση, Δωρίνα Παπανικολάου, βιολί, τάξη Γιώργου Πετρόπουλου, Ανδριάνα Σους, κόρνο, τάξη Κλεάνθη Ζαρίμπα, Ελίνα Φουτσιτζόγλου, πιάνο, τάξη Ειρήνης Γαβριηλίδου και Αλέξανδρος Χούρος, πιάνο, τάξη Νίκου Τασόπουλου.

Θα ακουστούν έργα των συνθετών Carl Reinecke, G. Elletron, V.Bellini, H.Wieniawski, R.Strauss, E. Grieg και σε πρώτη εκτέλεση το έργο «ΚΡΑΥΓΗ», της σπουδάστριας σύνθεσης του Κ.Ω.Θ. Αλεξάνδρας Τοπουζίδου τάξη Κώστα Σιέμπη.

«Μετά από αρκετές περιπλανήσεις κατέληξα σ΄αυτόν τον τίτλο για τη συγκεκριμένη συναυλία. Το Άρωμα της Μουσικής έχει πολλές προεκτάσεις, και μία απ αυτές είναι το νεανικό φυτώριο του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης που δέχεται αλλά και επιστρέφει αναδιαμορφωμένα στοιχεία και συστατικά αυτού του υπέροχου αρώματος», λέει η Διευθύντρια του Κ.Ω.Θ., κα Λόλα Τότσιου για τη συναυλία.

Εισιτήρια 10 και 5 ευρώ. Τηλ. 2310 895938/9 – www.tch.gr