Skip to main content

Το αιχμηρό σχόλιο Φλωρίδη για την πρωτοβουλία Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, σε ανάρτησή του, δεν χαρίστηκε στον πρώην πρωθυπουργό και σχολίασε αιχμηρά τους χειρισμούς του.

Άνω κάτω είναι το ΚΙΝΑΛ, μετά την αιφνίδια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου να συνομιλήσει με όλους τους διεκδικητές της ηγεσίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται ο ίδιος να είναι υποψήφιος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την τελική ανακοίνωση των προθέσεών του, για πιθανή υποψηφιότητά του, παρενέβη στην πορεία των εσωκομματικών εκλογών, γνωστοποιώντας το βράδυ του Σαββάτου, μέσω δήλωσής του την πρωτοβουλία του να συναντήσει τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ και τους έξι υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος. Μια πρωτοβουλία για την οποία είχε ενημερώσει μέσω sms την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο, οι διεκδικητές της ηγεσίας Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης διεμήνυσαν στον κ. Παπανδρέου ότι δεν θα υποχωρήσουν και ότι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, σε ανάρτησή του, δεν χαρίστηκε στον πρώην πρωθυπουργό και σχολίασε: «Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια της «πρωτοβουλίας ενότητας της παράταξης» που ανέλαβε ο ΓΑΠ συναντώντας τους υποψήφιους Προέδρους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, θα τους λέει να μη διασπάσουν το ΠΑΣΟΚ όπως έκανε αυτός το 2015 και να μη ξαναδιαγράψουν τον Κ. Σημίτη, όπως έκανε αυτός το 2008».