Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
x

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Η εταιρεία προχώρησε σε δωρεές αλλά και διευκολύνσεις στους πελάτες της για τη στήριξη των πληγέντων της φονικής κακοκαιρίας.

Σε δωρεές προς τους δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Φαρσάλων, για τη στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα του «Ιανού», προχώρησε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας μετά την επέλαση της φονικής κακοκαιρίας.

Η εταιρεία, από την πρώτη στιγμή που έγινε φανερό το μέγεθος της καταστροφής στις παραπάνω περιοχές, επικοινώνησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες που προκύπτουν και να διερευνήσει τρόπους συνδρομής της.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει η εταιρεία, προχώρησε σε οικονομική στήριξη στον δήμο Καρδίτσας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες αποκατάστασης των δημοτικών υποδομών, καθώς επίσης και στην προσφορά οικονομικής στήριξης στον δήμο Μουζακίου και τον δήμο Φαρσάλων για την κάλυψη αναγκών σίτισης των πληγέντων.

«Η Ενσυναίσθηση και η Ασφάλεια είναι βασικές αξίες σε όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον για την ευημερία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προχωράμε σε έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που χρειάζονται βοήθεια, στέλνοντάς τους μήνυμα συμπαράστασης και δίνοντάς τους την ενέργεια που χρειάζονται ακόμα και αυτές τις στιγμές» δήλωσε η Ελένη Ράπτη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων.Το Φυσικό Αέριο παράλληλα με την δωρεά χρημάτων και την εθελοντική προσφορά των εργαζομένων του για στήριξη του σκοπού προχώρησε επιπλέον σε ευέλικτα σχήματα διακανονισμών και περαιτέρω διευκολύνσεων στους πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος των πληγέντων περιοχών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ