Skip to main content

Σπουδάστε σωστά και υπεύθυνα στο ICBS Business College

Το ICBS Business College αποτελεί ένα από τα κορυφαία Επιχειρησιακά Κολέγια της Ελλάδας, σε προπτυχιακή (bachelor) & μεταπτυχιακή (MBA) εκπαίδευση.

Eδώ και 42 χρόνια, το ICBS Business College κατατάσσεται στα #1 κορυφαία Επιχειρησιακά Κολέγια της Ελλάδας, σε προπτυχιακή (bachelor) & μεταπτυχιακή (MBA) εκπαίδευση.

Οι τίτλοι σπουδών των αποφοίτων του ICBS BusinessCollege, εκδίδονται από το συνεργαζόμενο Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Winchester και έχουν επαγγελματική ισοδυναμία με τους αντίστοιχους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η αναγνώριση σπουδών από το ΣΑΕΠ είναι άμεση και οι απόφοιτοι του ομίλου κολεγίων ICBS δεν υποχρεούνται να υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις σε κανένα μάθημα.



Στα ICBS Business College, δεν είστε μόνο φοιτητές!

Γνωρίζετε για τα προγράμματα επιχειρησιακών σπουδών του ομίλου ICBS Business College;

Τα προγράμματα σπουδών Bachelor έχουν διάρκεια 4 έτη και περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικό Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, Λογιστική & Χρηματοοικονομική. 

Τα προγράμματα σπουδών Master, έχουν διάρκεια 2 έτη και απευθύνονται σε κατόχους προπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Bachelor ξένου πανεπιστήμιου) και επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ξεχωρίσει το βιογραφικό τους από τα υπόλοιπα.

Τα προγράμματα σπουδών Master περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες: MBA Executive, Μάρκετινγκ, Τραπεζική & Χρηματοοικονομική, Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Μάνατζμεντ Λειτουργιών, Μάνατζμεντ Ανθρωπίνων Πόρων, Μάνατζμεντ Logistics, Μάνατζμεντ Μονάδων Υγείας, Μάνατζμεντ Νομικών Λειτουργιών, Μάνατζμεντ Δημοσίου Τομέα,  Μάνατζμεντ Τουριστικών Επιχειρήσεων, DMS, MA, MSc στα Χρηματοοικονομικά & στην Λογιστική.



ICBS Business College, εδώ μιλάμε για εμπιστοσύνη!

Για εσάς που θέλετε τώρα να εγγραφείτε και να αποτελέσετε μέλος του ομίλου κολεγίων ICBS Business College, επιλέξτε σωστά τον πλέον διακεκριμένο και σοβαρό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα, ο οποίος λειτουργεί με διεθνή πρότυπα και είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος.

Για εγγραφές επικοινωνήστε

ICBS Thessaloniki Business College
Θεσσαλονίκης 108, Γαλήνη Ωραιοκάστρου,
τκ 57013, 2310 698 598
Email: icbs@icbs.gr

ICBS Athens International College
Ρεθύμνου 3, Αθήνα
Τκ 10682, 210 2114671
Email: icbs-abs@icbs.gr

ICBS Larissa Business College,
Ηπείρου 96-98,  Λάρισα
τ.κ. 41223, 2410 671177
Email: icbs-lbs@icbs,gr

www.icbs.gr
Follow us Facebook / Instagram / Linkedin
#ICBS

Οι εγκαταστάσεις του ICBS Business College Θεσσαλονίκη

ICBS Thessaloniki Business College. Στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου, 10 km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκουμε το ιδιόκτητο campus του ICBS Thessaloniki Business College, σε έκταση 14.000 τ.μ. Το συγκρότημα περιλαμβάνει: Αίθουσες διδασκαλίας, Εργαστήριο Υπολογιστών, Βιβλιοθήκη, Καφετερία 400 θέσεων, Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποφοίτων, Συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 240 συνέδρων, η χρήση του οποίου κατά βάση είναι αποκλειστικό προνόμιο των φοιτητών του ICBS και σε ειδικές περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα σε κοινωνικούς φορείς να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Το ICBS διαθέτει κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 875 θέσεων, γήπεδο τένις με νυχτερινό φωτισμό, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με ειδικό ταρτάν και νυχτερινό φωτισμό, ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με ειδικό χορτοτάπητα και νυχτερινό φωτισμό, 4 σύγχρονα αποδυτήρια αθλητών, αίθουσα βαρών, πλήρες οπτικοακουστικό σύστημα.

Αθήνα

ICBS Athens International College. Στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Το κτίριο διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άρτια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που προσφέρει το ICBS στους σπουδαστές του.

Η Βιβλιοθήκη περιλαμβάνει πολυάριθμους Ελληνικούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ξενόγλωσσους, σε τομείς όπως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Τουριστικό Μάνατζμεντ, στο Μάρκετινγκ, στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επιστήμη, στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις, στα Logistics, όπως επίσης και πληθώρα Ελληνικών και διεθνών περιοδικών εκδόσεων. Διατηρεί αρχείο έως και σήμερα με τις διπλωματικές εργασίες και τα project όλων των αποφοίτων του ICBS. Παρέχει σταθμούς εργασίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκτυπωτικά μηχανήματα. Έχει άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου

Λάρισα

ICBS Larissa Business College. Η πόλη της Λάρισας επιλέχθηκε ως έδρα με γνώμονα την ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις μεγάλες πόλεις (ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ), που οι βιομηχανικές τους μονάδες έχουν μεγάλη ανάγκη σε εκπαιδευμένα στελέχη του Management, Marketing, Χρηματοοικονομικών και Πληροφορικής. Ειδικότερα σε κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων (ΜΒΑ, ΜΑ).