Skip to main content

Η μεγάλη ώρα του Παυλόπουλου και οι λιποταξίες στην Τουρκία

Οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζεται ο Τσίπρας, η απόφαση Παυλόπουλου για το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα και μία εντυπωσιακή αποκάλυψη για την Τουρία

Έγραψε πάλι ο Τσίπρας. «Δεν γεννήθηκα πολιτικός, τους ανθρώπους νοιάζομαι». Στο επίσημο βιογραφικό του, δεν αναφέρεται κανένα είδος εργασίας που επιτέλεσε, καμιά συμμετοχή σε κοινωνικές διαδικασίες, αλλά αναφέρεται μόνον, από την νεότητά του, ως επαγγελματίας πολιτικός του κομματικού σωλήνα.

Η αλήθεια είναι, ότι νοιάζεται για τους ανθρώπους. Για συγκεκριμένο είδος, όμως. Τον Καρανίκα, τον Πετσίτη, τον Καλογρίτσα, τον αδελφό του, τον Πολάκη και άλλους ομοίους. Λέει αλήθεια επομένως.

Τον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που μετέτρεψαν την κατηγορία κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσίπρα, από κακούργημα σε πλημμέλημα, για την εμφάνιση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ ευρώ, φέρεται να παρήγγειλε η προϊσταμένη της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου, αντιπρόεδρος ΑΠ Μαρία Γαλάνη.

Μα τι ηθικό πλεονέκτημα έχουν αυτοί οι Αριστεροί, βρε παιδί μου; Έχουμε εντυπωσιαστεί όλοι από το ήθος τους!

Τι θα κάνει σήμερα ο Πρόεδρος Π. Παυλόπουλος; Έχει στα χέρια το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη. Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Α. Τσίπρα ότι μετά την 30ή Ιουνίου θα επιστρέψει το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα στο υπουργικό συμβούλιο χωρίς την υπογραφή του.

Για τον Πρ. Παυλόπουλο σήμανε η μεγάλη ώρα. Θα είναι Πρόεδρος ή μεταλλαγμένος Συριζαίος;

«Έχουν δοθεί εντολές στις αεροπορικές δυνάμεις να στοχεύουν τουρκικά πλοία και σκάφη που πλέουν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη, μετά τις βρομιές των Τούρκων στην χώρα του:

«Τουρκικές στρατηγικές θέσεις, εταιρείες και έργα (στη Λιβύη) που ανήκουν στο τουρκικό κράτος θεωρούνται νόμιμοι στόχοι από τις ένοπλες δυνάμεις», συμπλήρωσε. «Όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι στην επικράτεια της Λιβύης θα συλληφθούν».

Από το Παράρτημα Τσανάκκαλε, ο πρακτορικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» ανακοινώθηκε: «Στις γενικές εκλογές στην Δυτική Θράκη στις 7 Ιουλίου, μεταφέρουμε τα μέλη μας στην κάλπη, για να πούμε για μία ακόμη φορά "Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο".

» Με συντονισμό από τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου μας, θα μπουν λεωφορεία από όλα τα παραρτήματά μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε από το παράρτημα στην περιοχή σας».

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι οι λιποταξίες στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χτυπήσει κόκκινο και έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο πρόσφατα φτάνοντας στο ανώτατο νούμερο των 600.000, κάνει η τουρκική εφημερίδα, Milliyet.

Πρόβλημα στην Κύπρο, που υποχρεώνεται στη λήψη δραστικών μέτρων ανακοπής, σε πρώτη φάση, και δραστικής αντιμετώπισης στη συνέχεια, των αυξημένων ροών μεταναστών από τις κατεχόμενες περιοχές. Στέλνουν οι Τούρκοι συνεχώς Αφρικανούς στην Κύπρο.

Μένω στις τουρκικές μεθοδεύσεις, ενός δικτατορικού απάνθρωπου καθεστώτος. Υποβλήθηκε αγωγή κατά των οικογενειών των σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών οι οποίοι την 15η Ιουλίου με εντολή των διοικητών τους μεταφέρθηκαν στη γέφυρα του Βοσπόρου. Ενώ έχουν καταδικαστεί με ισόβια, η αστυνομική Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως υπέβαλε αγωγή κατά των οικογενειών τους.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Χουλουσί Ακάρ, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά έγινε και παραμένει υπουργός Αμύνης! Και την πλήρωσαν και την πληρώνουν οι σπουδαστές, οι στρατιώτες και οι… οικογένειές τους.