Skip to main content

Το καλεντάρι ενός απαιτητικού καλοκαιριού για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε τις σημαντικότερες ημερομηνίες από τον μαραθώνιο του ΠΑΟΚ - Τα φιλικά, οι ευρωκληρώσεις και η Super League.

Τις σημαντικότερες ημερομηνίες ενός καλοκαιριού που αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό για την ομάδα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο… μαραθώνιος λοιπόν ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Την επόμενη μέρα θα διεξαχθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν κάποιες προπονήσεις εντός συνόρων πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί και πάλι σε δύο στάδια.

Για άλλη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ θα χτιστεί στην Ολλανδία. Η αποστολή ταξιδεύει για το Apeldoorn την 01.07 και θα παραμείνει εκεί ως τις 11.07. Εκεί ο Δικέφαλος θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στις 3, 6 και 9 του μήνα πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία, καθώς στις 12.07 θα δώσει φιλικό στην έδρα της Κλουζ, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του ρουμάνικου συλλόγου.

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα συνδυαστεί με προπονήσεις, πριν η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αναχωρήσει και πάλι για Ολλανδία, αλλά αυτή τη φορά για το Χορστ στις 18 Ιουλίου, όπου θα παραμείνει για άλλες 10 μέρες.

Ο προγραμματισμός για το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει φιλικά στις 20, 24 του μήνα, ενώ στις 27 θα δοθούν δύο, προκειμένου να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, από ένα γεμάτο 90λεπτο.

Στις 22.07 ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. To πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δοθεί το διήμερο 6-7 Αυγούστου ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 13 του ίδιου μήνα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου θα είναι ο παλιός γνώριμος Άγιαξ καθώς και οι νικητές από τα ζευγάρια που θα περιλαμβάνουν τις Κοπεγχάγη, Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Αστάνα.

Στις 05.08 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Offs της διοργάνωσης, με τα πρώτα παιχνίδια της συγκεκριμένης φάσης να διεξάγονται το διήμερο 20-21 Αυγούστου και τους επαναληπτικούς 27 και 28 του μήνα.

Η Super League θα κάνει σέντρα στις 24.08, χωρίς να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη νέα σεζόν».